Gràcies al nostre equip de professionals i a les nostres instal·lacions, podem oferir tot un ventall de serveis sense haver de subcontractar cap altra empresa, la qual cosa ens permet tenir una relació directa amb els clients.

INSTAL·LACIONS ELÈCTRIQUES

FRIGORÍFIQUES

FONTANERIA I SANEJAMENT

CALEFACCIÓ


CLIMATITZACIÓ

BIOMASSA

ENERGIA SOLAR

VENDA I REPARACIÓ DE MAQUINÀRIA D'HOTELERIA


FABRICACIÓ I INSTAL·LACIÓ DE MOBILIARI D'ACER INOXIDABLE

AEROTÈRMIA - GEOTÈRMIA


Disposem d’oficina tècnica pròpia on donem un servei complet d’assessorament tècnic, supervisió de l’execució de l’obra i la correcta realització dels tràmits administratius necessaris per a la seva legalització.
Disposem d’un model integral de manteniment de les instal·lacions realitzades comptant amb personal propi. Els manteniments preventius i correctius es duen a terme en totes les àrees que tenim com a activitat detallades en aquest apartat.

El servei postvenda és un dels nostres valors afegits. En finalitzar els treballs i un cop realitzades les tasques de posada en marxa dels equips, donem un servei complet d’assistència d’avaries tots els dies de l’any. El telèfon d’avaries es el 975 351 420. Aquest servei es un servei exclusiu dels nostres clients o clients amb contracte de manteniment preventiu.