INICIS

Fotografia dels anys 60 on vam començar a reparar i distribuir tancs de llet de la marca FONTSERÉ. Aquest va ser l’inici on la empresa es va començar a especialitzar en el camp del fred industrial.

L’any 1968, va ser la data en què ENRIC VIDAL i JAUME MATA després de diversos anys d’experiència en el sector elèctric i juntament amb les seves respectives parelles DOLORS ALTIMIR I ANNA GINESTA, van decidir crear la seva pròpia empresa, INSTAL·LACIONS VIMA nom de la combinació dels cognoms VIDAL I MATA.


Recolzats inicialment per un petit equip professional, el seu esforç i dedicació, al costat d’una filosofia de treball basada en el compromís i la qualitat, es va traduir en un constant creixement i la consolidació de l’empresa. Inicialment l’empresa estava orientada a sectors industrials, domèstics i de la construcció i va anar creixent progressivament abastant i consolidant-se en les instal·lacions frigorífiques, climatització, fontaneria, muntatge i construcció de mobiliari d’acer inoxidable i reparació i muntatge de maquinària d’hoteleria.


L’any 1995 ens vam adquirir el espai on actualment hi ha la botiga i el magatzem ja que l’antic local situat al Cr Mare Janer s’havia quedat petit. Aquesta oportunitat ens va dotar de més espai i infraestructura per poder disposar de millors espais de treball amb unes oficines espaioses, un taller per a reparar i un bon magatzem.


l’any 2001 vam adquirir la nau al polígon industrial de Montferrer. Amb aquest espai vam poder donar un salt de qualitat en el món del moviliari d’acer inoxidable, disseny i muntatge de cuines per a la restauració, taller per al muntatge de centrals frigorífiques, etc..


Amb la entrada de la crísis l’any 2010, vam decidir incorporar el servei de fontaneria a fi de poder donar un servei integral i de qualitat en les instal·lacions domèstiques, idustrials i serveis a fi de poder ser mer competitius en els nostres pressupostos. Durant els últims anys hem incorporat un sistema de gestió empresarial integral que ens proporciona un major control dels avisos d’avaria, manteniments, control d’obra, etc.