Jornades Gastropirineus

VIMA vam aportar la nostra experiència com a empresa dedicada al sector serveis i d’hoteleria amb la instal·lació del forn LAINOX NABOO, instal·lació elèctrica i mobiliari d’acer inoxidable juntament amb IDEACER a les jornades que es van celebrar del 13 al 15 de novembre a la Sala Sant Domènec de La Seu d‘Urgell, i on hi van intervindre experts i representants d’entitats i institucions com el Campus de l’Alimentació de l’UAB, de la Fundació Alícia, del Servei de Promoció de Qualitat Alimentària i de l’Agència Catalana de Turisme, i cuiners representants de totes les comarques catalanes del Pirineu fent sessions de cuina en directe, presentant plats del seu territori.

En aquesta edició hi van participar els restaurants distingits amb estrella Michelin del Pirineu Català: Les Cols d’Olot (2 estrelles Michelin), Ca l’Enric de La Vall de Bianya(1 estrella Michelin), Els Casals de Sagàs (1 estrella Michelin), la Fonda Xesc de Gombrèn (1 estrella Mic helin), el restaurant L’Estany Clar de Berga(1 estrella Michelin)